ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την πληρωμή σας μπορείτε να επιλέξετε:

-Πληρωμή στο κατάστημα με μετρητά ή κάρτα

-Τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό:
Eurobank

ΙΒΑΝ: GR2302602530000440201018887

Δικαιούχος: Παρασκευάς Ζουμπουλογλου 

          Τα τραπεζικά έξοδα μεταφοράς απο άλλες τράπεζες βαρύνουν τον πελάτη

-Πιστωτική/ Χρεωστική κάρτα

-Αντικαταβολή ( επιπλέον χρέωση 2€), μόνο εντός Αττικής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι  αποστολές προϊόντων γίνονται εντός Αττικής και στην επαρχία με μεταφορική που συνεργαζόμαστε. Αν θέλετε να τα αποστείλουμε με δική σας μεταφορική και χρέωση παραλήπτη , επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής την πληρωμή στο κατάστημα και στο σχόλιο ενημερώστε μας με ποια μεταφορική θέλετε να τα στείλουμε και θα σας καλέσουμε για επιπλέον πληροφορίες.

Κόστος μεταφορικών εντός Αττικής: 4€

Κόστος μεταφορικών εκτός Αττικής: 6€

Το κόστος μεταφορικών είναι ενδεικτικό και καλύπτει μεγάλη γκάμα προϊόντων με βάρος μέχρι 3 κιλά. Για προϊόντα μεγαλυτέρου όγκου-βάρους ( πχ. βαλίτσες) & για αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος μεταφορικών ενδέχεται να τροποποιηθεί αναλόγως βάρους και όγκου ή περιοχής . Αν υπάρξει τροποποίηση θα ενημερωθείτε άμεσα.


    Ακύρωση παραγγελίας

Υπαναχώρηση/ΑκύρωσηΠαραγγελίας μπορεί να γίνει σε διάστημα 2 ημερών απο την καταχώριση της παραγγελίας και πριν την αποστολή της. Υπαναχώρηση ή ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:
-Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκειά της μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Διαγραφή» που βρίσκεται στο «Καλάθι». Κάνοντας «κλικ» σε αυτόν τον σύνδεσμο αφαιρείται αυτόματα το προϊόν από το καλάθι σας.
-Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία , μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2109701562 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας , προκειμένου να αναλάβουμε την ακύρωση της παραγγελιάς σας.
• Καθυστέρηση παραγγελίας: Παραγγελία δύναται να καθυστερήσει σε περιπτώσεις κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό , εφόσον αποστέλλουμε τα προϊόντα μας μόλις ολοκληρωθεί η τραπεζική μεταφορά.
Μετά την αποστολή του προϊόντος ισχύουν τα παρακάτω.

    Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους. Επιστροφές γίνονται δεκτές, εντός προθεσμίας 14 ημερών και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι καινούργια, δεν έχουν αποσφραγισθεί ή έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και η φυσική τους κατάσταση και συνοδεύονται από τα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη, τιμολόγιο κ.λπ.).
Στην περίπτωση επιστροφής ο χρήστης θα επιβαρυνθεί με το ανάλογο κόστος μεταφοράς, πλην των περιπτώσεων στις οποίες με υπαιτιότητα της επιχείρηση , εστάλησαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα με πραγματικά ελαττώματα, οπότε αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς του παλιού και του νέου προϊόντος.
Aξίωση επιστροφής του κόστους ή υπαναχώρηση γίνετε δεκτή μόνο εάν τα προϊόντα είναι στην αρχική τους συσκευασία, δεν έχουν ανοιχτεί.

   Εγγύηση προϊόντων

Για τα προϊόντα του καταστήματος παρέχεται μόνο η εγγύηση του κατασκευαστή, αν αυτή υπάρχει. Ο αγοραστής μπορεί να μας καλεί για να τον ενημερώσουμε σχετικά με την ύπαρξη εγγύησης κατασκευαστή. Η επιχείρηση δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιοδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 9
16347 Ηλιούπολη, Ελλάδα
2109701562
pariszoomboul@gmail.com

ΓΕΜΗ: 002781001000

ΑΦΜ: 035948151

Follow Us On

Image

Ωράριο Καταστήματος

Δευτ.-Τετ. : 09:00-15:00
Τρ. Πεμπ. Παρ. : 09:00-21:00
Σαβ. : 09:00-15:00